EXTENDED REALITY

Våra begåvade tech ingenjörer hjälper företag att framtidssäkra genom att utveckla inspirerande och skräddarsydda produkter av allra högsta branschstandard inom 3D visualisering och Virtual Reality (VR) för bl a nyproduktion, stadsplanering och spel.

Med 3D-modellering kan vi visa miljöer och produkter med en helt ny frihet. Från stillbilder i 3D till virtuella rundvandringar och kompletta hemsidor för unika bostadsprojekt.


Med Augmented Reality (AR) kan vi lägga ett extra lager av information över verkligheten. Vi berättar helt nya historier och förhöja upplevelsen av världen runt omkring oss.

AR  – Augmented Reality eller Förstärkt Verklighet – är grafik som läggs ovanpå världen via glasögon, mobiltelefoner (appar) eller andra enheter. För det mesta trackar – följer – tekniken ögonens eller telefonens rörelser så man upplever att grafiken finns i verkligheten. Tekniken förhöjer den mänskliga upplevelsen av en plats eller ett objekt med hjälp av digital teknik. I konceptet ingår även artificiella ljudkällor och till och med – i de vildaste framtidsvisionerna konstgjorda känsel-, doft- och smakintryck.

VR

3D

2D

AR

Spelutveckling

Backend utveckling

Frontend utveckling

Hosting/Förvaltning

Digital Design

UX / User Journey

Graphic Motion

Animationer

H Ö G

K V A L I T E T

Med ett stort engagemang, kreativa 3D-artister och inredningsdesigners kan vi skapa fantastiska 3D-visualiseringar som ger era produkter liv.

F L E X I B I L I T E T

Vi skapar professionella 3d-visualiseringar utifrån alla typer av underlag. Allt ifrån skisser, ritningar, fotografier till olika typer av CAD-filer i 2D eller 3D.

P R I S V Ä R T

Med hjälp av en slimmad organisation och en effektiviserad arbetsprocess, lyckas vi erbjuda marknadens absolut förmånligaste priser.