SOCIALA MEDIER

”We do not have a choice on whether we DO social media, the question is how well we do it.

 

Don't use it to impress, use it to impact

Att sociala medier tillhör de viktigaste kanalerna för kommunikation och marknadsföring är rätt givet idag. Men HUR vi gör det är inte lika självklart. Det handlar om att identifiera rätt målgrupp för rätt plattform, med ett smart utförande som inte kostar skjortan och går att återanvända. Med oss får du följa med på en innovativt resa där vi alltid strävar efter finurliga vinklar och angrepssätt för att boosta din kampanj med maximal effekt. Vi tror på att vara modig, relevant, mäta rätt och vara snabb på bollen för att träffa rätt! Med vårt verktyg KT (Kulturell Trendspaning) har vi implementerat de insatser som krävs för att ge din kampanj rätt förutsättningar att gå viral, eller helt enkelt överträffa dina KPI:er.

Rörlig content

Stilla content

Contentkalender

Kampanjplanering

SEO

SMO

Social Media Manager

Analys & rapportering

Google Annonsering

Facebook Annonsering

Digital Strategi

Utbildning inom Sociala Medier

Content manager/Underhåll

Konvertering

Optimering

Copywriting

Storytelling

Projektledning

Linked IN

Innehållsstrategi och artiklar

Verktygslåda för Kulturell Trendspaning

freak facts.png

FREAK

FACTS

Vi värdesätter att jobba med relevanta och data drivna insikter som både höjer ögonbrynen och skapar kreativitet. 

Kulturell BRIEFING.png

KULTURELL

BRIEFING

Varje vecka briefas alla medarbetare om senaste nytt inom popkultur, nyteknik och diverse trender. Vi har dessutom doftskärmar på våra kontor med Google Trends API:er som snurrar senaste nytt ink. Freak Facts för alla förbipasserande vid kaffemaskinen.

kulturell kalender.png

KULTURELL

KALENDER

För att gå ifrån gamla traditionella metoder för att öka träffsäkerhet gentemot målgrupp så jobbar vi med en mer kulturell anpassas kalender som är mer relevant gentemot målgruppen och varumärket. Det skapar en mer relevant kampanjplanering i våra projekt.

social lysning.png

SOCIAL
LYSNING

Att jobba med ett nytt varumärke eller kampanj kräver djupare insikt i målgrupper och vad som diskuteras inom kategorin. Därför ser vi social lyssning som en vital del av vår förarbete. Det gör vi oftast på Facebook grupper.