FILM & FOTO

Uppfinna hjulet på nytt? Näe… Vi tar fram budskap och koncept som går att återanvända - som lever längre t ex. ICA reklamen.

86% av all kommunikation i världen sker via rörlig film. Med film når vi ut starkare och skapar en påtaglig känsla vilket blir ett effektivare redskap för att stärka relationen med din målgrupp. 

Du ska dock inte behöva betala varje gång du vill nå ut med nytt budskap. För att nå dit krävs en väl genomtänkt process och arbetsflöde, men det blir tydligare gentemot din målgrupp och långsiktigt schysstare mot din plånbok.

Hos oss får du dessutom ett skräddarsytt team med de absolut bästa spelarna i branschen för att leverera konst i absoluta världsklass

Reklamfilm

Rörlig content

Stilla content

Animationsfilm

Radio

Voice Over

Livestreaming

Stillbild

Intervjuer & referenscase

Emloyer branding

Informationsfilm

Internfilm

Festligheter

Bröllop

Mässor

Event

Casefilm

Företagsfilm

Ni filmar, vi redigerar

Pressfoto

W O R K S H O P

För att ge bästa tänkbara förutsättningar så rekommenderar vi att starta igång samarbetet med en workshop. Syftet med en workshop är att lära känna varandra och skapa en förståelse för era styrkor och utmaningar. Vi kartlägger den samlade informationen för att identifiera de delar som kommer göra ert budskap starkt samt ge ett mervärde och ökad effekt på er affär.

U T F Ö R A N D E

När vi har definierat era behov, utmaningar och era styrkor som gör er  unika så lägger vi upp en plan på bästa möjliga tillvägagångssätt. Utfallet från denna fas är att dels planera utförandet, men även att säkerställa att vi tar fram material som enkelt går att återanvända till kommande kampanjer eller produkter. När planen börjar sätta form ser vi till att ni får 100% klarhet i utförandet och att allt känns kristallklart innan vi kliver in till produktion och självaste framtagningen.

L E V E R A N S

Mot slutet av processen ser vi alltid till att testa och kvalitetssäkra framtagningen innan vi skriver ut samtliga format och längder. Vi räknar alltid med de önskade längderna, versionerna och formaten i första offerten så ni aldrig stöter på oönskade överraskningsmoment. Vi tycker det är det enda rättvisa - att hjälpa er definiera behovet och redan från start inkludera det efterfrågade. När jobbet är slutfört, paketeras materialet klart och tydligt så att mottagaren enkelt förstår leveransen. Vi ser till att utvärdera och finns till er förfogande om fortsatt support skulle vara ett behov.